Referenties


When Carla was introduced as our Delegation Host ahead of the 2021 Eurovision Song Contest, I could not imagine how valuable she would prove while I served as the Head of the Greek Delegation. Throughout our cooperation, Carla was consistently reliable, committed, resourceful and skilled in several professional aspects. I would be glad to work again with Carla and would highly recommend her.

Sofia Dranidou, Head of Delegation Greece, Eurovision Song Contest


In de afgelopen maanden heb ik met Carla samengewerkt bij De Galan Groep. Ik heb haar ervaren als een slimme, zelfstandige en initiërende collega, die zeer effectief werkt en zaken prima regelt. Bovendien is zij aardig en behulpzaam. Dank voor de leuke samenwerking en ik kan Carla van harte aanbevelen!

Vivian Turfboer, MSc MBA, Testpsycholoog, De Galan Groep


Carla heeft ons de laatste drie maanden van 2019 op een professionele manier ondersteund. Zij is een prettige collega, je kunt altijd beroep op haar doen en ze is effectief in alles wat ze doet. Ze zorgt voor een goede sfeer. Ook in hectische omstandigheden bewaart ze de rust en handelt ze pro-actief. Kortom, zowel professioneel als persoonlijk is het fijn om met Carla samen te werken.

Michiel Colenbrander, Algemeen directeur, Bureau ICE


Carla was afgelopen jaar mijn collega bij Bureau ICE. Ik heb haar leren kennen als een heel pro-actieve en probleemoplossende collega, die ervoor zorgt dat taken zorgvuldig en daadkrachtig opgepakt worden. Daarnaast is zij een positief ingesteld mens, en fijn om mee samen te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen voor interim opdrachten in uiteenlopende bedrijfssectoren

Christiane Roll, Manager Toetsontwikkeling, Bureau ICE


Carla is een erg fijne collega om mee te werken. Ze is punctueel, sociaal en een teamplayer. Ze is communicatief sterk en weet met een zachte maar doeltreffende aanpak haar goals te behalen. Daarnaast kan je ook met Carla lachen en heb ik mezelf altijd erg op m'n gemak gevoeld bij haar. Dat is in een werkomgeving wel zo prettig.

Leander Maas, Artist & Project Manager, Devoted Management


Carla ken ik al vele jaren. En bij elke samenwerking weer blijkt dat zij, op prettige wijze, de benodigde resultaten weet te bereiken. Carla werkt zeer zelfstandig en efficiënt, stelt de juiste prioriteiten en communiceert helder en duidelijk: zij zorgt ervoor dat alles 'gewoon' geregeld is.

Karin Koridon, Adequaat Office Support


Tijdens de SO World Summer Games 2011 in Athene werd Carla als DAL toegevoegd aan TEAM NL. Ik heb haar leren kennen als een echte teamplayer die weet van aanpakken. Zij wist op de juiste momenten de organisatie te benaderen en de zaken op te lossen. Voor zowel de staff, coaches als sporters is het een hele gezellige vrouw om mee te werken....

Natascha Bruers, Sportsdirector, Special Olympics NL

Marga Klompéstraat 14

4105 JD CULEMBORG

Tel. 06 55 395 800 info@stirixiunlimited.com